вторник, 5 ноември 2013 г.

Да се погрижим за нашето здраве с още нещо

http://livelong.eu/fpurposes.php?puid=4

Подходящо за Спортисти (от Ренета Димитрова)


Kак можем да подобрим външния вид и форма, да постигнем физическо здраве, без да нарушаваме начина си на живот значително? Това е въпрос, който много от нас си задават. Знаем, че на пръв поглед изглежда вярно, че спортните навици биха повлияли в значителна степен начина ни на живот. Истината е, че не е необходимо спортът да Ви става начин на живот, но е от изключителна важност да имате повече движение в живота си. Добре е да използваме повече краката си за превоз от колата си! Ако не виждаме начин това да стане, е добре да ходим минимум 2 пъти пъти (по-добре 3, но не всеки може да си го позволи) във фитнес залата, басейна, да се разхождаме всеки уикенд по два часа на ден. Да се движим колкото се може повече, докато сме вкъщи, да се движим разтребвайки, да се движим се когато ни се отдаде възможност. Ако се постараем да си лягаме вечер толкова уморени от всякаква физическа дейност, че да заспиваме веднага щом поставим глава на възглавницата, тогава сме здрави. Движението е ЖИВОТ!

Спортът е начин на живот за хора, които са отделили за физическа активност голяма част от времето си. Освен професионалните състезатели, спортът е хоби и за тези, които искат лесно да поддържат добра форма, да изглеждат и да се чувстват великолепно. Той е не само начин да се освободиш от ежедневния стрес, но и средство да повишиш тонуса и настроението си. Задавали ли сте си въпроса - "Как най-бързо да постигна ефективност в работата и социалните си взаимоотношения"? Чрез спорт, и не само, но спортът променя нашата действителност към по-светлa и оптимистичнa във всяко едно отношение.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Думата спорт води началото си от френското desport, което означава буквално „свободно време“. Спортът е движение, действие, свобода. Не можем да го сравним с нищо друго, той дава особено чувство на владеене на ситуацията. А всички ние се стремим към контрол над ситуациите през целия си живот. Когато човек овладее дадена област или сфера на дейност  изцяло, то той се чувства способен да организира как да се развива живота му оттук-нататък.

Ако никога не сте спортували - опитайте сега! Спортът може да преобрази живота Ви.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Не съм спирала да обичам спорта през последните 15 години (въпреки, че съм спирала
принудително, когато физическото ми състояние не е позволявало да спортувам). Започнах с волейбол в гимназията, понякога спринтирах за удоволствие, колоездене - пак за удоволствие. В момента се занимавам с плуване, бодибилдинг и, когато времето позволява - колоездене сред природата.

Имам опит и познания да отговоря на всички въпроси, свързани със спортуване и използване на добавките на АкваСорс като напълно естествен източник на енергия, сила и издържливост, който земната природа ни дава. Не се колебайте да ми пишете на посочения в контакти e-mail (за да отговоря по-пълно и изчерпателно) или ми се обадете (ако въпросът Ви не изисква задълбочен отговор). 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Бих искала да изброя подходящите хранителни добавки на АкваСорс, някои от които са клетъчна супер храна и които са максимално ефективни не само за отлични спортни резултати, но и за безупречни здраве, енергия, тонус и настроение. Аз ги приемам вече повече от година като ги редувам според сезоните и резултатите, които очаквам. Изброените хранителни добавки, които са подходящи при спорт, е препоръчително да се избират след консултация с нас или друг експерт. Ако познавате добре действието на добавките и тяхното съдържание можете, също така сам да прецените какво е най-подходящо за Вашия организъм. Естествените хранителни добавки нямат противопоказания при употреба, само препоръки за максимален резултат и ефективност.

Ето и моята рецепта за ... 

Няма коментари:

Публикуване на коментар