събота, 16 ноември 2013 г.

Мек сапун с Евкалипт - дървото на живота

http://livelong.eu/fproducts.php?pid=249

Евкалиптов мек сапун и животворните му свойства


Евкалиптовата есенция в сапуна отваря порите и почиства кожата добре, а също така помага на синусите да вдишват дълбоко, като същевременно обгръща тялото в топлите си животворни изпарения.

Ползите от есенцията от евкалиптово масло за здравето са добре познати и с широк обхват, а неговите свойства включват противовъзпалително, спазмолитично, деконгестантно, ароматизиращо, антисептично, антибактериално, стимулиращо и други лечебни качества. Етеричното масло от Евкалипт е безцветно и има отличителен аромат. Цветът евкалиптовия сапун с черна маслина е тъмен основно заради маслото от черна маслина, което е другата полезна съставка. 

Многобройните ползи за здравето от евкалиптово масло са привлекли вниманието на целия свят, и това е стимулирало много проучвания в използването му както в ароматерапията, така и в традиционната медицина.

Eucalyptus етерично масло се получава от пресните листа на на високо
растящото вечнозелено евкалиптово дърво. Дървото, научно класифицирани като Eucalyptus Globulus, притежава жилава кора и е разпространено в различни части на света.

Видът на дървото Евкалипт е произлязъл в Австралия и се е разпространил през последните няколко века и в други страни, включително Индия, Европа и Южна Африка. Въпреки, че много страни произвеждат евкалиптово масло в малки количества, основният и най-известен прозводител на евкалиптово масло за потреблението в света все още е Австралия.

Благодарение на лекарствената употреба на евкалиптово масло и съединението евкалиптол в него, евкалипта се използва в различни медикаменти, инхалатори, мехлеми против обриви, кремове за тяло и дори вода за уста.

Състав: Organic Eucalyptus Globulus, Organic Olive oil, Aqua, Potassium hydroxide

Опитайте новата рецепта от Мароко за освежаване на кожата и мекота. 
Тук можете да прочетете повече за това за какви симптоми е най-полезен евкалипта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар