понеделник, 4 ноември 2013 г.

Коластра е добра храна за всяка възраст

http://livelong.eu/fproducts.php?pid=163

КолАктив Коластра и КолАктив-3 Коластра  на АкваСорс - 120 капсули

Две лесни решения на трудни въпроси!

Представете си източник, който не само доставя хранителни вещества, но и съдържа много други важни компоненти, които подпомагат стабилното здраве и жизненост и включват имуноглубини, които поддържат имунната система.

Коластра е изключителната течност, която се отделя от млечните жлези на женските бозайници веднага след раждането, като отделянето й продължава за няколко дни преди появата на млякото. Образуването й е много по-сложно и съставките й не се срещат в толкова големи концентрации в нито една друга природна храна.

В продължение на хилядолетия тази първа храна за бозайниците (в това число и за човека) е предоставяла устойчивост и защита през първите дни от живота на новороденото, когато то е най-уязвимо. Това е имунитетът, който след раждането майката дава на своето отроче, защото чрезколастрата се пренасят наследствените антитела. Тя е наситена с широкоспектърни имуностимулатори (37 естествени имунни фактора) и много растежни фактори, които помагат на организма да се справя със заболяванията и да поддържа оптимално здраве. 

--------------------------------------------------------------------------------------------

КолАктив™ на АкваСорс е пълноценна и напълно естествена супер-храна - изсушена коластра, добита от новозеландски крави, което е гаранция за високо качество. Нова Зеландия има най-чистия климат и храната, консумирана от кравите, не съдържа пестициди или антибиотици. При това КолАктив™ не е извлечен само от една крава - хранителните фактори и антителата, съдържащи се в него, са събрани от коластрата на стотици крави. Това го прави много по-полезен за здравето ни.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Кои фактори се съдържат в КолАктив Коластра на АкваСорс?

  •  Имуноглобулин /антитела/ - широкоспектърни антитела, защитаващи организма от вируси и бактерии. Съществуват пет групи имуногобулини при човека и всичките пет се съдържат вКолАктив™;
  •  Лактоферин - изключително силна антивирусна и антибактериална съставка;
  •  Цитокини - засилват и играят съществена роля а регулирането на силата и продължителността на имунната реакция;
  •  Интерлевкин-10 - специфично вещество, което забавя възпалителните процеси;
  •  Полипептид, богат на пролин - хормон, който регулира функциите на тимусната жлеза и имунитета;
  •  Олигозахариди и гликоконюганти - не позволяват на патогенните бактерии да проникват в стомашните стени;
  •  Фактор на растеж на епителната тъкан /ЕGF/;
  •  Инсулин-подобен фактор на растежа /IGF-1/;
  •  Трансформиращи фактори на растежа А & В /ТGF А & B/;
  •  Хормон на растежа /GН/.
От изброените, последните четири фактора са важни фактори на растежа, които подпомагат изграждането на костната система, мускулите, нервите и тъканите, а също така регулират и кръвната захар.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ето и нашата препоръка за употреба на КолАктив Коластра на АкваСорс!

Добре е да приемаме по 2 капсули дневно, най-добре се отразяват на организма сутрин веднага след ставане, с чаша филтрирана, изворна или минерална вода, 20-40 минути преди закуска.

Подходящата дневна доза за деца е от  1 капсула КолАктив-3, без значение в коя част на деня, но е важно са се дава около половин час преди детето да се нахрани.

Коластрата от млякото на женски бозайници не може да се предозира, а дозите които се препоръчват са профилактични. При нужда от увеличаване на приеманата доза няма място за безпокойство, защото КолАктив™ е естествен продукт и не може да навреди на организма. 

Ако почувствате, че ви хваща хрема или усещате напрежение след физически натоварвания; ако понякога Ви се налага да водите нездравословен начин на живот, или професията Ви води до лесна  токсикация на организма следва да увеличите дозата (поне двойно) или на 2-3 часа по две капсули, за да се създаде силна среда за реакции срещу възпаления. 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Хранителната добавка КолАктив-3 съдържа коластра, която присъства като основна съставка и в КолАктив, или двете добавки са аналогични. Единствената разлика се състои в прозхода на коластрата и това, чеКолАктив-3 е обогатена, за да помага по-силно на изграждащия се бебешки организъм.

В КолАктив се използва коластра от Нова Зенландия, а в КолАктив-3 е вложена специална коластра, която е добита в специално обособена ферма за прозводство на коластра в екологични условия и с най-съвременна технология на извличане. Освен вида на коластрата, в КолАктив-3 са добавени Пробиотик Ацидофилус за стомашно-чревния тракт и Лактоферин, който действа отново в стамаха, за да се усвои по-пълно всичко необходимо за детето.

КолАктив-3 е изключително подходящ за бебета, защото с обогатената си формула дава на детския организъм необходимия за храносмиланетоПробиотик Ацидофилус и Лактоферин, който е важен за по-пълното усвояване на всички полезни елементи. 
За КолАктив-3 прочетете повече тук.

----------------------------------------------------------------------------------------

Ако искате да чуете повече за историята на АкваСорс и мненията на хора, които познават хранителните добавки, можете да гледате споделените в Отзиви видеоклипове

Няма коментари:

Публикуване на коментар