сряда, 13 ноември 2013 г.

Мек сапун от Мароко с масло от Черна маслина

http://livelong.eu/fproducts.php?pid=247

Чудодеен сапун от Мароко
  • Мек Марокански сапун със СПА опит
  • 100% веган
  • Без парабени и консерванти
  • Дълбоко почиства кожата чрез отстраняване на токсините и мъртвите кожни клетки
  • Притежава анти микробни свойства
  • Богат на витамин E
  • Облекчава сърбежa по кожата
Подарете си една наистина невероятна спа-терапия у дома! Сапунът е съществена част от традиционното мароканско балнеолечение. С текстура на крем или гел, този сапун е направен от целулоза на черна маслина и е богат на витамин Е. Така подготвя кожата за ексфолиране, като я прави мека и готова за скраб. В комбинация с действието на ръкавица, Сапуна с черна маслина премахва замърсяването и мъртва кожа.Благодарение на неговото ексфолиране и овлажняване, кожата се омекотява и подхранва. Той не образува веднага  кремообразна пяна, но когато добавим вода и започнем да изполиваме кожата, гелообразния сапун се разпенва и започва да гали кожата. 

Мароканския сапун с Черна маслина премахва загрубялата мъртва кожа по тялото. Дълбоко почиства кожата, като премахва всички токсини и мъртвите клетки и така оставя кожата по-мека. Ексфолиацията подобрява кръвообращението и лимфния поток в тялото като така подобрява цялостната дейност на органите. Със своите антимикробни свойства действа благотворно на възпалена и раздразнена кожа. Марокански черен сапун е богат на витамин Е и силно се препоръчва за облекчаване на сърбеж по тялото и кожата на главата. Идеално средство за намаляване на косопад, възпаления и зачервявания по кожата на главата.

Как да използвам този сапун?
След като престоите 10-15 минути в гореща баня, хидромасажна душ кабина, парна баня или турска баня, в която използвате само обикновена вода, нанесете сапун върху вашето топло и влажно тяло. Оставете да престои 5-10 минути, след което го изплакнете с топла вода. След това чувствате кожата си по-мека и подготвена за ексфолиране. 

Най-лесното приложение на сапуна е по следния начин: Ако искате да го използвате под душа, загребете малко количество от кутийката и го разтрийте по влажната кожа на тялото и лицето (задържайте очите затворени, за да ги предпазите, а при попадане на сапун – изплакнете обилно с вода). Оставете да престои 2-3 минути и започнете да разтривате кожата си с гъба за баня или специална ръкавица. Може да използвате сапуна и без гъба или изтривалка, като в случая търкайте тялото интензивно в продължение на няколко минути със сапунисани ръце. За максинмален ефект може да повторите два или три пъти. Чувството на мекота е много приятно.

Друг добър начин на използване на ексфолиращия сапун е да се добави сапун в концентрирания си вариант към вода във вана, и с ексфолираща ръкавица да започне да се трие тялото. Благодарение на топлината на водата, полезните съставки проникват по-дълбото в омекотената кожа и я правят бебешки мека и ексфолирана.

Съвет: Опитайте ексфолиране със суха масажна ръкавица за баня върху топла и влажна кожа (но не мокра). Правете кръгообразни движения, след което отмийте отстранените от кожата мъртви клетки. Подсушете и намажете тялото си с Арганово масло или лосион за тяло. Препоръчва се ежеседмична ексфолиация, за поддържане на мека и гладка кожа.

Състав: Aqua, Olea Europea, Potassium hydroxide.
---------------------------------------------------------

"Страхотен продукт, имам много чувствителна кожа и той ми помогна да изчистя сухи петна по кожата си.Доставка беше бърза. Бих закупил отново." 12 август, 2013

"Аз харесвам този сапун невероятно много. Използвам сапуна всеки ден и вече мога да видя разликата в това как изглежда кожата ми." 22 октомври 2013

Няма коментари:

Публикуване на коментар