петък, 7 март 2014 г.

Тайната издържливост и устойчивост на Мака и Манука

http://livelong.eu/fproducts.php?pid=106 

Мака Енергия на АкваСорс - 150 мл.

Заредете силите си!

Мака е супер храна, която съдържа изключително големи количестваминерали, витамини, ензими и всички незаменими аминокиселини. Мака е богата на витамини от група B, които са енергиен източник и подпомагат нормалната дейност на нервната система. Мака енергия е деална за вегетарианци, тъй като е богат източник на B-12.

За да се увеличат ползите от тази хранителна течност, мака е комбинирана и с допълнителните съставки, които притежават адаптогенни свойства с мед от манука (естествен консервант), мед и глицеринова основа. Магическата течност притежава едва доловим вкус на касис.

--------------------------------------------------------------------------------------------

На какво е източник Мака енергия на АкваСорс?
Като супер храна Мака е натурален източник на аминокиселини, полиненаситени мастни киселини, каротин, съдържащ витамин В1, В2, В6, С и Е, на минералите калций, желязо, цинк, йод. Подходяща е за всеки, който страда от различен вид анемии като ценна съставка за включване в диетата му. Стимулира имунната система като подпомага обмяната на веществата, подобрява хранителния и антиоксидантен статус. Подобрява възможностите на организма да преодолява физическа и психическа умора, стрес. Подобрява паметта и има общ укрепващ здравето ефект.

Като растителна суперхрана, Мака е част от семейството на кръстоцветните растения (което включва броколи, зеле, карфиол и репички). Тя съдържа впечатляващо голям набор от хранителни вещества, което обяснява защо е била основна храна в Перу в продължение на векове.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Как действа Мака енергия на АкваСорс и за кого е от полза?

По отношение на телесните хормони, мака работи като адаптоген и отговаря на нуждите на различни органи поотделно, т.е има способността да балансира системите на организма, подпомагайки физическата и умствена дейност.  Хормоните регулират всички процеси в организма, включително много важните настроение, растеж, полово развитие, и множеството функции на тъканите.

Maкa корен е от полза за всички видове хормонални проблеми, включително ПМС, менопауза, и горещи вълни (за облекчаването на коитоогромна роля играе английската билка пореч).

Мака е подобрител на плодородието и е известен най-вече за подобряване на либидото и сексуалната функция, особено при мъжете. Поради тази причина, той е спечелил прякора "природната "Виагра ". В Перу, Мака се ползва с успех както сред мъжете, така и сред жените.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Какви са съставките на Мака енергия на АкваСорс?
Качествата на Мака корен на супер храна се обуславят от неговите съставки:

Дамяна, готу кола и жен-шен, Мед от манука, пореч са другите съставки на „вълшебната течност”.
Дамяна и Готу кола укрепват нервната система. Дамяна се препоръчва за увеличаване на сексуалното удовлетворение и енергийната мощ по време на полов акт;

Жен-шен подобрява настроението, жизнеността и издръжливостта във всякаква физическа дейност;
Висококачественият Мед от Манука от новозеландското дърво е известен със свойствата си на антиоксидант и адаптоген;

Английски билков мед от пореч регулира метаболизма и хормоналната система на човека и се определя като добро средство при пред-менструалния синдром. Поречът има противовъзпалителни качества и облекчава настинки, бронхити и инфекции на дихателните пътища.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Как да приемам Мака енергия на АкваСорс?
Можем спокойно да заменим сутрешното кафе с лъжичка от Мака енергия на АкваСорс. Тя храни клетките на тялото ни в дълбочина и ни дава необходимия стартов импулс за енергично начало на деня.
Разбъркайте една чаена лъжичка от 5 мл. в чаша с прясно изцеден или друг натурален сок.
Също може да се използва като вкусен, полезен и естествен подсладител на какао и други топли напитки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар