събота, 15 март 2014 г.

Четири вида водорасли - естествената грижа за силен организъм

http://livelong.eu/fproducts.php?pid=95

Уникална комбинация от четири вида океански и морски водорасли



Морска енергия от АquaSource е съчетание на естествена храна от моретo под формата на четири вида водорасли, набавени от сладководни (АФА) и соленоводни басейни. Добавката осигурява специален набор от хранителни вещества, важни за доброто здраве и общо състояние на организма. Състава представлява смес от три различни вида морски водорасли:кафявичервени и зелени водорасли, в комбинация с AquaSource водорасли.

Когато са съчетани, техният хранителен профил е много по-балансиран и богат, отколкото когато се приемат поотделно. Така, на база грам от теглото си, тази смес е изключително богата на хранителни вещества, за които можете да прочетете по-долу в описанието. Морска енергия на АкваСорс съдържа цели органични изсушени с БиоАктивна технология растения, а не екстракти от растенията, в които липсва създаденият от природата баланс. Това е гаранция за бионаличността на всички съставки. 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Морска енергия на AquaSource предоставя оптималното съчетание от незаменимите стойности на следните водорасли:


AquaSource използва само най-добрите органични диви морски водорасли Ascophyllum nodosum, събирани от стотици норвежки острови. Събират се само свежите, живи, диви растения. След това се почистват, сушат се чрез въздух и веднага се прибират за съхранение. На база грам от теглото си, те съдържат 200 пъти повече желязо от листата на цвеклото – най-богатият на желязо зеленчук, отглеждан на суша. Съдържат и 100 пъти повече йод от който и да било „земен” зеленчук и около 14 пъти повече калций от кравето мляко.

Водораслите Dunaliella Salina са известни като най-богатия хранителен източник на мощния антиоксидант „бетакаротин”. На база тегло, те съдържат над 200 пъти повече бетакаротин от морковите. 

Други каротеноиди, съдържащи се в тях са алфакаротен, лутеин, зеаксантин и криптоксантин. На база грам от теглото си, цялото количество изсушени органични водорасли Dunaliella Salina, са богати на хлорофил, полизахариди, йонни минерали, витамини иесенциални мастни киселини като Омега-3 и Омега-6.



Тези органични водорасли се събират от незамърсеното дъно на Атлантическия океан, богато на минерали. На база грам тегло,червените водорасли  са богати на калций и съдържат широка гама други минерали и микроелементи. Минералите са важни за доброто здраве и са от съществено значение за правилното функциониране на много тъкани, кости и органи в човешкия организъм.




Кламатски водорасли на АкваСорс - синьо-зелените водорасли

На база грам от теглото си, AquaSource водораслите са богат източник на широка гама хранителни вещества, в това числопротеин, минерали, витамини, антиоксиданти, хлорофил,фикоцианин, есенциални мастни киселини и други химически вещества, важни за добрата функция на мозъка

--------------------------------------------------------------------------------------------

Човек е това, с което се храни! Нека не се задоволяваме с обикновеното и общоприетото, защото имаме право на избор. Ако изберем AquaSource водорасли като допълнение към храната ни всеки ден, Морска Енергия, комбинация от четири вида водорасли с високо съдържание наминерали и незаменими елементи, става част от нашето балансирано, здравословно хранене. Това е естествена жива храна за нашите клетки, която съдържа уникален брой животворни елементи, хранителни витамини, незаменими аминокиселини от морски водорасли.

Нашият съвет, за да се увеличи ползата от продукта е да се комбинира със Зелена Енергия и Есенциални мастни киселиони на АкваСорс.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Как да приемам Морска енергия от АкваСорс?
Може са започнете с 3 капсули дневно като профилактична дневна доза и да увеличавате приеманото количество, ако е необходимо и колкото е необходимо.  Не вземайте повече от 6 капсули дневно, защото това е максималната полезна концентрация за  дневен прием за нашия организъм.
Важно: За хора с хипо- или хипер-функция на щитовидната жлеза е добре да се консултират с лекар за точно количество на капсулите, които да се приемат дневно.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Какво съдържа Морска енергия от АкваСорс?
Нормалната ежедневна доза от 3 капсули от Морска енергия съдържат:
Полезните съставки са поместени в ТруФил капсула.
Хранителност в 3 капсули Морска Енергия от АкваСорс?
  • Витамин C – 29.7 мг     (37% от ПДД)
  • Витамин B12 – 2.8 µг    (112% от ПДД)
  • Витамин B5 – 3.2 мг     (54% от ПДД)
  • Калций – 241 мг          (30% от ПДД)
  • Желязо – 12.1 мг        (86% от ПДД)
  • Йод – 253 µг               (167% от ПДД)
  • Бетакаротин – 5.5 мг  
  • Хлорофил – 7.3 мг
ПДД = препоръчителна дневна доза

Поръчайте Морска енергия на АкваСорс, за да почувствате силата на соленоводни и сладководни водорасли.

Няма коментари:

Публикуване на коментар