вторник, 11 март 2014 г.

Да обърнем "трудното" в "лесно" по-успешно

http://livelong.eu/fproducts.php?pid=151

Муун Баланс от АкваСорс - 60 капсули

За да направи менопаузата приятен период за жената

Периодът на Менопаузата е естествен преход в живота на жената, съпроводен с някои хормонални трудности поради прехода в по-зряла за организма възраст. В някои култури на нея се гледа като много важен втори период на преход от едно състояние на зрялост в друго, по време на който жените стават много по-уважавани. През този период жената може да преоткрие себе си и да се наслаждава с нови сили и удоволствие на живота.

Освен правилна и богата на всички нужни елементи храна, физически упражнения и поддържане на добро състояние на жизненост е препоръчително организма да се подсилва с добавката Муун Баланс на АкваСорс. В нейното съдържание, освен добавените Храносмилателни ензими за по-добро усвояване на нужните на организма вещества са добавени и Водораслите АФА на АкваСорс. В съдържанието са съчетани и много от положителните свойства на останалите полезни растения, за които ще научите по-долу.

Какво се съдържа в Муун Баланс на АкваСорс?

Пфафия (Сума) е вид лоза, която е адаптогенна билка и като такава помага за приспособяването на организма към промени от различно естество, а в случая при навлизане на жената в „най-мъдрия” период от живота й. Наричана е също така „бразилски жен-шен" и е щироко изследвана в Япония и Америка, поради което се слави с широка известност в тези страни и е  почитана като ценно растение.


Дивият ям (Dioscorea villosa) е наричан още неформално мексикански сладък картоф. Той е диворастящ и е открит в Мексико от японски учени през 1936 г. Някои островитяни от Папуа - Нова Гвинея го смятат за свещен и в негова чест организират фестивали. Интересно да се отбележи е, че периодът на менопауза не е проблем за жените в този район.

Донг куай е една от най-широко изследваните китайски билки, използвана от хилядолетия в медицинската практика. Може да подпомогне поддържането на женските органи здрави, подпомагайки движението на кислород в кръвта. 

Мака – друга адаптогенна билка, която може да подпомогне приспособяването на организма към настъпващите промени за всяка жена през менопаузата. Чрез нея може да се достигне оптимална издръжливост по време на този решаващ преходен период.

Астрагал – азиатска имуноподдържаща билка, която подпомага защитните сили на организма.

Атриплекс (солен храст) е много издръжливо растение, виреещо при екстремни условия, което добре се адаптира към различна среда. Много от естествените симптоми, свързани с менопаузата всъщност са симптоми на нестабилни нива на кръвната захар, на което може да се въздейства.

Соленият храст Атриплекс е, също така и богат естествен източник на ценния хром.

Лигнани – съдържат се в някои растителни храни, като лененото семе и могат да окажат полезно въздействие при жените в менопауза.

Органична ацерола е необходима за производството на колаген(протеин, който поддържа целостта на кръвоносните съдове и така подпомага кръвообръщението). Колагенът е изключително ценен поради богатството си на незаменима форма на Витамин С. Приемът на достатъчно количество витамин С чрез храната е жизненоважен по време на този период от живота. Той е мощен антиоксидант, което означава, че предпазва клетките от вредните свободни радикали, които са резултат от външен стрес, различни химикали в някои домакински и козметичнипродукти, както и ежедневните метаболитни процеси. 

Водорасли AquaSource осигуряват изключително широк спектър хранителни вещества. Съдържат широк спектър от необходимите на организма ни вещества, за което можете да се информирате от таблицата в статията Събиране и състав на най-жизнената суперхрана на планетатаТова, че са лесно усвоими ги прави още по-ценна и незаменима клетъчна храна. Сушени по патентования метод на студено сушене BioActive Dehydration

Витамин Е има благотворен ефект върху сърцето и пази здравето на сърдечно-съдовата система. През периода на менопаузата сърцето и ролята му за кръвообращението са от изключителна важност, за да се поддържа бърза циркулация на кръжта и тя да храни всички органи на жената пълноценно. Той, също като витамин С е мощен антиоксидант и отстранява свободните радикали.

Йонни минерали осигуряват над 70 различни минерала и микроелемента. Помагат за преноса на другите хранителни вещества, съдържащи се в хранителната добавка.

Храносмилателни ензими от растителен произход, които подпомагат за усвояването на важните хранителни вещества. Те включват амилаза (за правилното усвояване на въглехидратите), липаза (за усвояване на мазнините) и протеаза (за пълното усвояване на белтъчините).  



Какви са основните предимства на Муун Баланс от АкваСорс?
  • Не съдържа: глутен, зърнени храни, жито, лактоза, без добавена захар, консерванти, изкуствени оцветители или мая;
  • Подпомага за запазване и поддържане на добро здраве при жените по време на менопаузалния преходен период. 


Как да приемаме Муун Баланс от АкваСорс? 

Вземайте по две капсули от хранителната добавка дневно, като за предпочитане е се приема по време на хранене за по-добро усвояване.

Съдържаниети на Муун Баланс е в ТруФил капсула от растителна целулоза
В две капсули Муун Баланс са поместени:
  • Витамин С (от естествена Ацерола) - 100 мг.;
  • Бразилски жен шен (от Pfaffia paniculata) - 160 мг.;
  • Китайски жен шен (от Донг куай) - 90 мг.;
  • Сoлен храст Атриплекс (Тriplex halimus) – 70 мг.;
  • Мака (Leepidium meyeni) - 50 мг.;
  • Йонни микроминерали - 50 мг.;
  • Водорасли AquaSource - 50 мг.;
  • Ленено семе - 40 мг. (с 8 мг. лигнани);
  • Витамин Е - 24 мг.;
  • Астрагал (Astragalus membranaceus) - 30 мг.;
  • Див Ям (сладък картоф, Dioscorea villosa) - 20 мг. (10:1 екстрат);
  • Протеаза - 20 мг.;
  • Амилаза - 10 мг.;
  • Липаза - 10 мг.
Поръчайте Муун Баланс на АкваСорс, за да облекчите симптомите на менопаузата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар