неделя, 29 декември 2013 г.

Зелена енергия от Спирулина, АлфАлфа и Кламатски водорасли

http://livelong.eu/fproducts.php?pid=104

Зелена Енергия на АкваСорс - 120 капсули

Енергията на новото начало!

Зелена енергия на АкваСорс е богата и пълноценна клетъчна храна, която съдържа АкваСорс водорасли, събрани от езерото Горен Кламат, което е разположено в Южен Орегон, САЩ, в Каскадските планини.  Тъй като водораслите на АкваСорс притежават богат съвършен протеинов профил, идентичен с човешкия, те се явяват отличен източник на енергия и сила за човешкото тяло. Богатия спектър от витамини от В групата, изключително съдържание на бета каротини, фикоцианини, ензими, изумителната концентрация на  органично желязо и йонни минерали, микроелементи,есенциални мастни киселини,  антиоксиданти превръщат синьо-зелените водорасли в търсена клетъчна храна за всички.

За разлика от повечето други процеси на сушене, АкваСорс водораслите нито се замразяват, нито се подлагат на високи температури. Запазването на максималните стойности на хранителните вещества се осъществява чрез Биоактивния процес на дехидратиране (BioActive Dehydration®) на АкваСорс, или почти естествено изсушаване на средени температури, идентични с човешката телесна топлина.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Втората ценна съставка на Зелена Енергия на АкваСорс е алфалфа като фирма АкваСорс целенасочено избира органична форма на люцерната, предпазена от външни въздействия. Алфалфа се отглежда по цял свят. Нейната характеристика е забележителна, корените й достигат изключително дълбоко в почвата, като по този начин се захранват с множество полезни вещества.

На база грам от своето тегло алфалфа съдържа широк спектър от най-важните минерали и микроелементи (източник и на Витамин К), в лесноусвоима форма - стабилна основа за здраве и активност на човешките клетки.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Хавайската спирулина е третаta основна съставка в cqlostnata формула на Зелена Енергия на АкваСорс, отново поради впечатляващия си и лесен за усвояване профил. Хавайската спирулина е друг вид синьо-зелено водорасло, чието име  идва от клетъчната й структура, наподобяваща спирала. От съдържащите се неизброими полезни хранителни съставки, хавайската спирулина съдържа 60% напълно усвоими протеини, многоминерали в алкалоидна (концентрирана) форма; йони от микроелементи; няколко витамина от групата В; есенциална мастна гама-линоленова киселина и бета каротин.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Всяка една от трите съставки участва по 100 мг в Труфил капсула
--------------------------------------------------------------------------------------------

Основните съставки на Зелена Енергия на АкваСорс са:

1. AquaSource водорасли от езерото Кламат - едни от най-чистите и най-богати на минерали водорасли в света. Обработват се по метода за здравословно и безопасно сушене BioActive Dehydration, при който се запазват всички хранителни свойства на съставките, тъй като се предпазват от висока температура;

2. Органична алфалфа - като хранителен източник, тя е известна със своите невероятно дълги корени, чрез които добива минерали, аминокиселини и други хранителни вещества от дълбочина. Тя осигурява хранителни вещества в концентрирана, а освен това и добре усвоима форма;

3. Хавайска спирулина – участва и висококачествена Хавайска спирулина, която се преработва по естествен начин, след като първоначално израства за около една година. Чистота и е безспорна, което гарантира отлично качество и хранителни стойности. Спирулината расте и вирее при безупречния климат на остров Хавай.
От самото начало Зелена Енергия е един от най-използваните продукти на AquaSource, понеже като клетъчна храна събира в синергия тези три, богати на множество хранителни вещества съставки. 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Основните ползи от Зелена Енергия от AquaSource са:
  • Ясно изразен положителен ефект върху здравето и самочувствието;
  • Подобрява жизнеността и помага за регулиране на теглото;
  • Изключително благотворен ефект върху растежа и здравето на децата;
  • Препоръчва се за по-добро здраве при бременни жени и кърмачки, както и при възрастни хора с намален имунитет, които са склонни към често боледуване.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Как да приемам Зелена Енергия на АкваСорс?



Вземайте по  2-3 капсули Зелена Енергия дневно, за да дадете на тялото си енергия и добро настроение. Не е задължително да се приема по време на хранене, но е добре да не се приема в късния следобед или вечер, тъй като енергизира организма.

През пролетния, есенен и зимен сезон може да увеличите приеманата дневна доза Зелена Енергия, ако искате  да помогнете на тялото си да се предпази от променящите се климатични условия без да прекарва нежелани настинки.


Лична препоръка към всички читатели! (от Ренета Димитрова)

Аз се застъпвам за тази добавка и горещо я препоръчвам на хора, които имат нужда от малко външен подтик, за да предприемат важна стъпка в живота си. Аз се впечатлих много от обавките на АкваСорс, започвайки със Зелена Енергия, и до сега не съм изневерила на първото си впечатление.

Освен това, за година активно хранене с добавките на АкваСорс, моят организъм преживя първоначалното пречистване и започна нов живот, лесно се предпазвам от грип или нещо по-сериозно. Така се случва, защото когато усетя някакви признаци на здравословно неразположение веднага вземам ударна доза (3х2 капсули) от Зелена Енергия, ако се наложи повтарям на следващия ден и вируса е отминал успешно.

Препоръчвам я горещо да се дава на малки деца, за да подсили имунната им система, защото знаем колко много боледуват децата в ранна възраст. Постепенно можам да сложим край на болестите с клетъчно хранене.

Няма коментари:

Публикуване на коментар