събота, 28 декември 2013 г.

Доброто начало е важно за всичко, което предприемаме

http://livelong.eu/fproducts.php?pid=96

Програма "Лесно начало" на AquaSource  - 4 вида хранителни добавки в 220 капсули

"Никога до сега не съм използвал хранителни добавки. Как е най-добре да започна?"

Програма "Лесно начало" на AquaSource се препоръчва за всички хора, които все още не са приемали хранителни добавки. Тя е специално разработена, за да подпомогне бавното самопречистване на тялото от токсини и други отпадни вещества, като по този начин подпомага за поддържане на здравословните нива на ензимите и полезните бактерии в организма.

Почти всички елементи, които не се използват от органите, и които ние приемаме и усвояваме с обработената храна, имат много ниска хранителност, понеже са или с неорганичен и с изкуствен състав. Така, за да се хранят клетките с тях, тези вещества с нищожна хранителност трябва да се натрупат в големи количества по вътрешните стени на артериите и капилярите. Това натрупване не ненужни елементи разширява вредното им действие и забавя движението на кръвта през нашите вени, артерии и капиляри. Така тя се придвижва бавно и трудно към различните органи в тялото ни, за да ги храни.  Програма Лесно начало помага и за постигане на подходящи нива на ензимите в организма, които са жизненоважни за храносмилането. Важно е също наличието или запазването на полезни бактерии - пробиотиците, без които здравето на чревната система е сериозно застрашено.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Какво включва Програма „Лесно начало” с АкваСорс?
  • Ензими - Храносмилателните ензими са изключително важни за правилно функциониращото храносмилане, което е първата важна част от метаболитните процеси. Ензимите са така комбинирани, че да подпомагат естествения храносмилателен процес в тялото в отлично състояние.
  • Пробиотик Бифидус - в естествен вид се открива в дебелото черво под формата на колонии. Бифидус поддържа на добро ниво полезните бактерии, което позволява ефективното функциониране на дебелото черво и отстраняването на токсините чрез него;
  • Пробиотик Ацидофилус - населява тънките черва. Лактобацилус Ацидофилус e полезна бактерия, която подпомага здравословния храносмилателен процес. Тя също така предпазва от инфекции и гарантира безпроблемен метаболитен процес;
--------------------------------------------------------------------------------------------

Как можем да обобщим Програма "Лесно начало" на АкваСорс?

1. Високата способност на организма да извлече повечето хранителни вещества от храната и напитките, които приемаме, зависи от добрите качества на храносмилателната ни система и състоянието на стомашно-чревния тракт. 

2. Програма "Лесно начало" е създадена, за да осигури добри нива на най-важните за здравето ни ензими и полезни бактерии, от които се нуждае храносмилателната система за ефективно функциониране. 

3."Лесно начало" представлява 4-седмична програма, в която са включени следните хранителни добавки: Пробиотик Ацидофилус и Пробиотик Бифидус комплексAquaSource водораслиХраносмилателни ензими,.

Какви са основните предимства на Лесно начало като програма?
  • Улеснен начин да се сложи началото на нашия навик да приемаме хранителни добавки от растителен произход. Повечето от добавките на АкваСорс съдържат клетъчна храна и така стимулират организма в дълбочина;
  • Подпомага способността на организма ни чрез вътрешни механизми на тялото, да поддържа чистотата на кръвта, да отстранява ненужните токсини и да провежда правилна циркулация на хранителните вещества и енергия в нашето тяло;
  • Оптимизират се процесите по усвояване на хранителните вещества, което води до добро физическо състояние и жизненост.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Как да приемам "Лесно начало" на АкваСорс?



Ще започнем с най-важното: Консумирайте повече чиста вода (изворна, филтрирана, минерална), за по-бързо и ефективно усвояване на хранителните добавки от клетките и изчистване от токсините. Ако няма достатъчно вода, нашата кръв не се движи безпрепятствено в кръвоносните съдове, трудно достига до органите, бавно ги пречиства и слабо ги храни.

За добри резултати, следвайте следната последователност и дози на прием: 


Съвет за Първа седмица:
Предписание за Втора седмица:
Продължаваме и в Трета седмица – Подължете по същия начин както е предписанието за втората седмица, но:
Завършваме с Четвърта седмица:
Дожре е да припомним - пийте колкото се може повече пречистена вода – стремете се към 2 литра дневно. Достатъчното количество вода е важно за доброто здраве на телесните органи, бързия метаболизъм и правилното изхвърляне на токсини от тялото.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Повечето хора и пациенти продължават да приемат AquaSource водорасли и Храносмилателни ензими и след като приключат Програма „Лесно начало”, защото за усетили мощния подобряващ здравето потенциал. Други от тях продължават с Комплекс Есенциални мастни киселини, както и Супер Антиоксидант, а трети с други продукти на AquaSource, които отговарят на техните индивидуални потребности от подобряване или запазване на доброто здравословно състояние.

Няма коментари:

Публикуване на коментар