събота, 28 декември 2013 г.

Коса и нокти - символ на красотата

http://livelong.eu/fproducts.php?pid=132

Грижа за косата и ноктите - серия Здраве и Красота на АкваСорс - 60 капсули

Красотата носи удоволствие

Храната и това, с което се храним са важни за здравия вид на косата и ноктите, за красотата и излъчването. При все това, всекидневното количество от полезни вещества се набавя трудно само с храната, особено при забързания начин на съвременния ни живот. Когато подсилим дневния хранителен прием с висококачествени добавки към храната, можем да сме сигурни в бързо постигане на желания резултат.

Косата и ноктите са нещо повече от украшение, те показват начина ни на живот и е от голямо значение да се грижим за тях. Когато приемаме всичко, което ни е необходимо за красиви коса и нокти в две капсули през деня, ние си осигуряваме оптималното зареждане на клетките с полезни вещества. Освен със здраве, се сдобиваме с отличен външен вид и самочувствие.

-------------------------------------------------------------------------------------

Красивата коса зависи от нивото на основния й компонент - протеинъткератин. Косъмът също така съдържа мазнини, пигмента меланин, витамини, незначително количество цинк и много други минерали. Косата показва с какво се храним, къде и как живеем, какви са навиците ни. Косата има способността да улавя в своите физически и химически структури всичко, което ядем, пием или нанасяме върху нея. С времето, химическите манипулации, сушенето с горещ сешоар и други силни коафьорски процедури също могат да увредят косата. 

-------------------------------------------------------------------------------------

Ноктите са видоизменено кожно образувание и са изградени откератин. Забавянето на растежа на ноктите се получава при воденето на диети и при получаването на по-малко количество хранителни вещества, богати на витамини, минерали както и при нарушение в кръвообръщението и обмяната на веществата.

Доброто състояние на ноктите може да се влоши от лоши за целия организъм хранителни навици, често поставяне на изкуствен маникюр, постоянна работа в мокра среда и други нарушаващи повърхността на нокъта процедури и вещества. 
Продуктът „Грижа за косата и ноктите” е предназначен да се грижи за нашите коса и нокти като ги „подхранва” с висококачествени витамин В, калций, цинк, йонни минерали и АкваСорс водорасли от езерото Кламат

--------------------------------------------------------------------------------------

Как да приемам Грижа за косата и ноктите на АкваСорс?

Препоръчително е да приемате по 2 капсули дневно, по време на хранене, както и да консумирате повече плодове и зеленчуци, докато приемате хранителната добавка. Така подсилвате ефекта от Грижа за коса и нокти на АкваСорс и енергизирате организма си с витамини и минерали.

Една опаковка съдържа 60 капсули и е достатъчна за едномесечен прием. Ако искате по-бърз и траен ефект, приемайте Грижа за коса и нокти 2 -3 последователни месеца, след което направете почивка от няколко месеца (без да спирате консумирането на плодове и заленчуци) и повторете програмата, ако е нужно. Един подобен курс годишно е достатъчен, за да даде нужното обаяние на всяка жена.

Желателно е да не се превишава препоръчителната дневна доза от две капсули. 

-------------------------------------------------------------------------------------

Какво съдържа Грижа за коса и нокти на АкваСорс?
  • Висококачествени витамини от В групата;
  • Калций;
  • Цинк;
  • Йонни минерали (за да добавим минерали, микроелементи и редки земни елементи);
  • Водорасли АФА от АкваСорс.
Съвет: Тъй като се препоръчва приема на Грижа за коса и нокти по време на хранене е добре това да става с малко количество вода. Водата по време на хранене разрежда стомашните сокове, нужни за усвояването на елементите в храната. Две негоелеми глътки са достатъчни за разтваряне на ТруФил капсулата и последващото смесване на съдържанието на капсулата с храната в стомаха. Така полезните съставки са по-лесно усвоими от храносмилателната система.

Няма коментари:

Публикуване на коментар