четвъртък, 5 декември 2013 г.

30% намаление в цената за всеки, който иска здраве

http://livelong.eu/actual.php?aid=54

Здравето е най-ценно

Лесно е, когато очите виждат цифрите, портфейла усеща oблекчение, тялото се наслаждава на благотворното действие от клетъчната храна, и умът разбира, че е взел правилното решение.

Трудно е да Ви убеждаваме в каквото и да било, ако сами не сте го изпитали.

Отстъпката от 30%, която АкваСорс предоставя на дистрибуторите си е чудесен начин да постигнете и поддържате отлично здраве при изгодни условия, и същевременно да се грижите добре за близките си и тяхното здраве. Ако нямате желание да рaзпространявате добавките, никой не Ви задължава да го правите. Вие сам решавате кога, колко, за кого и до кога - безсрочно е.

Освен най-важното, което постигате - здраве, на Вас се предоставя шанса да се внедрите в системата на мрежовия маркетинг (МЛМ), за да я опознаете отблизо и да печелите все повече и повече, без да имате ограничения, задължения и без да се отчитате на когото и да било. Всичко е според Вашите желания.
Ако искате да се запознаете с екипа ни и да Ви обясним повече за хранителните добавки, техните съставки и приложения им, или искате да ни попитате за нещо конкретно, не се притеснявайте да се обадите на телефоните, които са поместени в контакти, или да ни пишете в кутията за съобщения, която също се намира там.




Голяма отстъпка, която се прилага през цялото време на периода, в който си дистрибутор, е при права като дистрибутор във фирма АкваСорс. Няма ограничения за количества на желаните за закупуване добавки, за да се ползва отстъпката; нито ограничения за времето, през което е валидна. Много дитрибутори с години ползват такава отстъпка, без да се налага да ги разпространяват сред познати, защото просто "не им е в кръвта" да го правят, а просто споделят какво им помага и какво са забелязали, докато приемат хранителните добавки.

Това е изумителен начин да се развива "тих" бизнес, без много тичане насам-натам и без да се налага да убеждаваш някого да купува каквото и да било. Просто споделяш какво ти е помогнало и от какво си доволен. При това на чашка кафе (или на чаша чай, за хора, които не пият кафе), когато е най-приятно да се обръща внимание на положителните неща в ежедневието, да се споделят приятни мигове с приятели. Това е един от начините на запознаване на близки и познати с това, което харесваме и защо го харесваме. Нарича се мрежов маркетинг и за разлика от обикновените разговори и препоръчване, чрез МЛМ:
  • се помага на други хора,
  • изкарва се прехрана и
  • се прави кариера.
И когато се върна на въпроса с отстъпката, няма как да не се развълнуваме от това, че има дори още по-големи отстъпки. Всеки месец има промоции за различни продукти като доста често са 4 опаковки на цената на 3 и така можеш освен за себе си да се погрижиш и за своите близки, за да поемат и те от ценните добавки. Или, ако приемаш определен тип от добавките ежемесечно може да се запасиш за половин година напред. Така отстъпката ти нерядко достига 50%.

Наистина, отстъпките в АкваСорс са чудесни. В края на 2012 година открихме фирма "Лив Лонг" ЕООД, която да се занимаваме с дистрибуция на хранителните добавки на АкваСорс като основна дейност. За нас водораслите АФА (основна съставка на повечето добавки) са невероятен дар от природата и Кламатското езеро, защото много помагат както на нас (историята на Ренета), така и на стотици хиляди други хора в здравословно и емоционално отношение. Когато ги приемаме, всяко едно наше битие се отваря за знания, любов, радост, амбиции и енергиен поток за творчество.

Изпробвайте ги и Вие, за да подсилите своя потенциал и този на Вашите близки хора.

Прочетете повече за условията на дистрибуция на хранителни добавки АкваСорс.

Научи повече ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар