сряда, 16 октомври 2013 г.

За здраве за нас и нашите деца с любов

http://livelong.eu/fproducts.php?pid=150

AquaSource водорасли течност с добавени къпини, боровинки и мента- 60 мл.

Да освежим своя свят с няколко капки вълшебна течност

Тази формула с добавена мента придава на течността свеж и успокояващ отенък. 
AquaSource водорасли течност е вариант с подобрена формула. Съдържа водорасли, червена и черна боровинка и течни йонни минерали, естествено добити от хумусен шист в  глицеринова основа. Чрез тях се осигуряват повече AquaSource водорасли във всяка капка, за добра храна за клетките всеки ден. Има по-дълъг срок на годност преди и след отваряне и не съдържа изкуствени консерванти.

Течната разновидност на АФА е подходяща за кърмачета и малки деца, тъй като сладкия ѝ вкус (придобит от плодовите екстракти) позволява безпроблемно да се добавя в течностите и пюретата на децата ви. Течността е подходяща и за заети с ежедневни задължения хора, които просто добавят определеното количество в чаша с вода или друга течност и в бързината са нахранили клетките на целия си организъм.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Екстракт от къпини и боровинки

Червените боровинки са едни от най-богатите на хранителни вещества плодове на планетата. Последни научни изследвания сочат, че миниатюрните зърна съдържат  множество антиоксиданти и други фитонутриенти, които могат да подпомогнат предпазването от свободните радикали, които се приемат ежедневно и увреждат човешките тъкани.

Превантивната дейност е в концентрацията на танини и флавоноидни съставки – растителни съставки, притежаващи невероятни антиоксидантни свойсва като неутрализират вредните свободни радикали.

Смята се, че боровинките играят важна роля за поддържане на здрави кръвоносни съдове, а нтиоксидантните съставки на черната боровинка подпомагат укрепването на стените на кръвоносните съдове. Така се регулир добрата циркулация и се увеличава кръвния поток към органите на тялото ни.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Как да използвам?
Приемайте по един капкомер два пъти дневно. По желание може да се смеси с плодов сок. Ако имате натоварено ежедневие и стресът ви идва вповече, препоръчвам да задържите течността няколко секунди повече в устната кухина, най-добре под езика, за да усетите бързо релаксиращия ефект.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Съвет:
Ако искате да увеличите способностите си да анализирате даден въпрос или се нуждаете от съсредоточеност и силна памет приемайте добавката на гладно, поне 20 минути преди хранене.

--------------------------------------------------------------------------------------------

За повече информация можете да прочетете статиите за свойствата на кламатското сладководно водорасло Афанизоменон-флос Агуае:




Поръчайте течна АФА със сладък вкус на боровинки и мента, за да подслаждате деня си, да вливате жизненост в организма си и да подсилвате умствения си капацитет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар