събота, 19 октомври 2013 г.

Органичен Витамин D за нашата подвижност

http://livelong.eu/fproducts.php?pid=242

АкваСорс органичен Витамин D – 60 капсули

Здраве за костите и скелетната структура

Витамин D e широко известен като витамина на слънчевата светлина. Неговото значение е особено голямо за почти всички биохимични процеси в организма, но особено е значението му за здравината на костната ни скелетна система. Нашите кости са частите от тялото, които държат тялото ни изправено, здраво и силно.
Витамин D се синтезира по естествен начин чрез излагане на слънце. Въпреки увеличилите се съвети да намалим до крайна степен излагането на слънчеви лъчи, за да намалим риска от увреждания на кожата от слънцето, не бива да се забравя, че слънчевата светлина е необходима за естественото производство на Витамин D.

Витамин D работи заедно с химичния елемент калций, който се намира в нашето тяло и подпомага усвояването на витамина в оптималните за костите ни количества.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Кое прави Витамин D и калций толкова важни за организма?  
И двата елемента ни помагат да поддържаме здрави кости, зъби, както и оптимална мускулна функция. Когато се приема в допълнение, калцият допринася за нормализиране на метаболизма на енергийно ново, невротрансмисията, съсирването на кръвта и отличното функциониране на храносмилателните ензими. В същото време Витамин D функциите на имунната система и участва в необходимото деление на клетките.                                                                   

Специалистите в АкваСорс вярват, че човешкия организъм преработва по-добре естествените храни в сурово състояние, отколкото синтетичните и приготвени чрез сложна и топлинна преработка  продукти. Поради тази причина осигуряваме всички витамини и минерали в нашите хранителни добавки от напълно натурални източници с  минимална външна намеса или обработка. 

Открихме важния факт, че добитите по органиче начин гъби на прах са възможно най-добрия източник на Витамин D. Те осигуряват много чиста и силна форма на Витамин D2, отглеждат се БЕЗ пестициди и други химикали, за да се превърне новата хранителна добавка в органично сертифициран прах, който е подходящ за вегани и вегетарианци.
Червени водорасли Lithothamnion, които АкваСорс осигурява са рядък и уникален вид водорасли, който е известен като най-богатия  природен източник на калций, който вирее недалеч от бреговете на остров Ирландия.

-------------------------------------------------------------------------------------------

За кого е от най-голяма полза допълнителния прием на Витамин D?

Смята се, че до 50% от населението на света НЕ получава от храната достатъчно количество Витамин D, но групите, които могат да имат по-големи ползи са:

• бременни жени и кърмачки;
• бебенца,  малки деца под пет годишна възраст, а също така и подрастващи;
• всички хора във възрастта над 65 години;
• хора, които не се излагат на достатъчно слънчева светлина (които покриват голяма част от кожата си, излизайки наоткрито, и хора, които прекарват повече време в закрити пространства, далеч от слънчева светлина);
• хора с мургав и тъмен цвят на кожата (африкански, южно-азиатски и афро-карибски произход).

--------------------------------------------------------------------------------------------

Как се приема Витамин за по-голяма ефективност?

Вземат се от 1 до 2 капсули дневно. По-добър начин на усвояване на Витамин D се постига заедно с храна, която е от естествен произход (сурови ядки, плодове, заленчуци и др.).

Съдържание на 1 Труфил капсула Органичен Витамин D:
* ПДД - Препоръчителна дневна доза
 Хранителната добавка е подходяща за вегетарианци и вегани!



Поръчайте Витамин D за себе си, за децата си, за родителите си и почувствайте колко стабилни и здрави може да бъдат и да се развиват костите ни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар