неделя, 20 октомври 2013 г.

Подходящо за мъже и жени

http://livelong.eu/fpurposes.php?puid=2

За жени и мъже


Oбръщам към мъжете и жените в най-активна възраст, защото имаме време да направи всичко, което пожелаем, за да изпълним и най-смелите си мечти. Нашите пет съвета към нас са:

1. Нека не спираме да си представяме живота, който искаме и той идва (дори да е с малко  закъснение, подгответе се);

2. Уважаваме всеки и изискваме уважение от всеки (всички сме тук, за да си помагаме);

3. Храним се здравословно, спим достатъчно, пием много вода, живеем по нашите правила;

4. Вземаме добавки АкваСорс, за да живеем здрави по-дълго;

5. ЖИВЕЙТЕ ДЪЛГО!

--------------------------------------------------------------------------------------------


Всяка една от добавките е приложима за хора в зряла възраст, независимо от пола им. Вляво виждате едно бутонче Всички , където са изброени различни здравословни състояния, за които този сайт може да бъде полезен с консултация, съвети и безплатна доставка на желаните или необходими на организма допълнения към храната. Добавките на АкваСорс са изключително подходящи за хомеопатично справяне с нежелани симптоми на различни заботявания, както и за профилактично хранене за всички клетки на организма. Профилактиката означава здраве за дълги години и не бива да се пренебрегва.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Някои от продуктите като Козметична Серия "Нейчъръл Бийнг" или Серия "Здраве и красота" са козметични продукти, които се предпочитат от нежния пол, но това не изключва употребата им и от мъже. Всички ние искаме да сме здрави и красиви, а грижата за външния вид е на първо място грижа за здравето на кожата, косата, ноктите ни, нашия поддържан вид като цяло.

Подходящи единствено за жени са следните хранителни добавки и продукти:

Крем Муун Райз - хидратантен крем за жени на всякаква възраст;

Муун Баланс - подходяща добавка за всички жени в менопаузален период.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Мъжете също имат характерна особеност, която ги прави податливи на сърдечни проблеми. Причината е в склонността на организма им все по-лесно да натрупва вреден холестерол по стените на артериите във времето след навършането на 20 години. При жените периода на излишно натрупване на холестерол започва с менопаузата, т.е. доста болести на сърдечно-съдовата система в по-ранна възраст. 

С лошия холестерол при мъжете започват да се появяват излишни килограми, които могат да доведат дозатлъстяване, ако не се спазва хранителна програма, няма движение и мъжът е нехаен към здравето си. Високият холестерол води до сърдечни проблеми, не са редки случаите на инфаркт именно при мъжете над определена възраст, а в съвременността тази възраст значително се снижи.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Всеки, който иска да започне да подобрява или да запази здравето си е добре да започне приемат на хранителните добавки на АкваСорс с пречистваща организма Програма Лесно начало, която носи ефективност сама по себе си. След приключването й е добре да се запази постигнатия ефект за по-продължително време с профилактични дози от останалите продукти, всеки според желаните резултати Приложенията им.

Освен Лесно начало, АкваСорс предоставя и друго решение за превенция и профилактика на сърдечното здраве.Коензим Q10 e отлична хранителна добавка за всеки мъж над 40 години, който иска да се предпази от сърдечни оплаквания, да повиши силите и издържливостта си, да запази либидото си. Всеки мъж над 40 години е добре да приема тази добавка 3-4 месеца в годината, или вески четвърти месец да пиема CoQ10Приема допринася за повишаване на работоспособността, жизнеността и настроението. 

Коензим Q10 с хром-пиколинат & AquaSource водорасли е подходящ и за жени, понеже ускорява произодството в сърцето на кръвен поток, който храни всички органи. 
Ако имаме нужда от бърз Коензим Q10, можем да приемаме Клетъчна Енергия под езика. Понеже се усвоява инстантно (веднага) в устната кухина, тя се поема от клетките без да се разгражда от стомашните сокове и да преминава през черния дроб. Една мерителна лъжичка под езика е достатъчна, за да даде бързи сили, когато те са нужни на организма.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Повечето от добавките на AquaSource са подходящи за всички, но в различна степен според търсените резултати. Бутончето Всички, намиращо се вляво ще ви отведе да прочетете повече за вашето моментно оплакване.

Ако нямате оплаквания, а искате да подсилете организма си, за да се справи той по-лесно с пролетната и есенна умора или летните и зимни вируси препоръчвам на мъже и жени да прилагат предписанията в приложенията на всяка хранителна добавка.

Като Популярни предложения в меню Начало са групирани хранителните добавки според ефекта, който се очаква или групата храни или добавки, към които попадат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар