четвъртък, 24 октомври 2013 г.

Нека позволим на природата да ни зареди

http://livelong.eu/fproducts.php?pid=124

Слънчева Енергия (лесно усвоим вариант на Зелена Енергия) - 25 г.

Нека Слънцето зареди инстантно организма ни!

Всички ние знаем, че възрастта, средата, храната, здравето и други фактори до голяма степен могат да окажат въздействие при усвояването на храните. Слънчева Енергия (мигновена храна Зелена Енергия) беше разработена от AquaSource за бързо усвояване под езика, като се държи в устата до разтопяване. Усвоява се за секунди и преминава направо в кръвта, за да въздейства по най-ефективния начин.

В основата на Слънчева Енергия са AquaSource водораслите от езерото Горен Кламат, които са богат източник на широк спектър основни хранителни вещества. Те са сушени при ниска температура по патентова ния BioActive Dehydration® метод на сушене.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Кои са сновните предимства на Слънчева Енергия на АкваСорс?
--------------------------------------------------------------------------------------------

Кои са ползите от Слънчева Енергия - инстантна храна на АкваСорс?

  • Sun Power помага на тези, които имат неотложна работа, а нямат достатъчно сили, за да я свършат оптимално. Влива енергия и дава възможност да се издържи по-дълго без сън и почивка при физическо и нервно-психическо натоварване. Ободрява по-добре от кафето, но без неговите странични действия.
  • Sun Power активира имунитета и пресича започващи настинки и остри вирусни и бактериални инфекции. Отразява се много добре на общото състояние, а ако болестта е напреднала, помага за бързо възстановяване.
  • Незаменим е когато храносмилането не е в ред, а пък човек незабавно се нуждае от сили – в хода на раждането, след хирургични операции, при разстройство, липса на апетит, висока температура и т.н. Много добре се отразява при постене, лечебно гладуване и диети за отслабване.
  • Sun Power действа бързо. Няма противопоказания и странични действия. Подходящ е за възрастни и деца над 1-2 годишна възраст (които могат да задържат тази храна в устата си). 
--------------------------------------------------------------------------------------------

Как да приемам Слънчева Енергия на АкваСорс?
  • Тъй като Слънчева Енергия има много добра усвоимост, може да намалите приеманото количество прах, съпоставено с приема наЗелена Енергия – капсули;
  • Като поддържаща доза вземайте по една мерителна лъжица по 2 до 3 пъти дневно;
  • С прием два пъти дневно, една опаковка от 25 грама Слънчева Енергия е достатъчна за прием от 25 дни;
  • За най-добри резултати задръжте под езика около 30-60 секунди;
  •  Не може да се предозира и е напълно безопасен и за прием от деца.
Слънчева Енергия е много ефективен заместител на мигновена храна Зелена Енергия. Поради бързото усвояване под езика, дневният прием може да бъде до 80% по–малък от приема на традиционните капсули. Това е изключително икономична алтернатива. Удобен е за употреба и лесно се дозира с приложената мерителна лъжичка. Приема се 2 х 1 мерителна лъжичка на ден, при нужда по 1 м.л. на всеки 30-60 мин.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Какво съдържа Слънчева Енергия на АкваСорс?
Един грам (2.5 мерителни лъжици) съдържа:
Поръчайте АкваСорс Слънчева енергия, за да си дадете бърза сила и в най-натоварените моменти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар