сряда, 4 септември 2013 г.

Нов подход към потребителите


АкваСорс - водещ производител на супер храните Кламатски водорасли – чудото на природата


Нов подход към електронната търговия!


Прост, без щурaне и лесен за използване

ВИНАГИ ПОСТАВЯЙ КЛИЕНТА НА ПЪРВО МЯСТО

Добре дошли в “Живейте дълго” (Live Long)

Този информационен сайт, който е в комбинация с он-лайн магазин, е точното място, където всеки може да се информира за много здравни състояния и съвети. Насочете вниманието си си към подходящото каре за Вас и Вашите близки хора в меню Начало, откъдето да почерпите богата информация за подобряване или запазване на здравословното си състояние.

Както всички знаем, здравето ни е крепко, когато се грижим за себе си, храним се здравословно и спазваме полезни навици, програми и различни съвети. Всеки може сам да намери подходящото за себе си, като избира сам след четене на инструкциите, или се съветва със специалисти в здравната област. 

Подходящата информация е разделена по възрастови групи, полове или здравен статус на всеки. Може да търсите постигане на по-добро здравно състояние за Вас или Вашите близки хора, защото всички знаем, че ако някой в семейството страда, всеки е съпричастен и всички страдат заедно – пряко или непряко.

Можем на първо място да получим информация за приложенията на хранителните добавки според здравословното състояние. Най-добър ефект се получава, когато всеки човек се стреми да поддържа здравето си в добро състояние като приема хранителни добавки само с профилактична цел.  Така постигаме дълголетието си здрави, с бодър дух и с широка усмивка. 
Ние искаме да помагаме на всеки да достигне до хармонично здраве, благополучие и щастлив живот. Предлагаме Ви начин да го направим заедно! 


В сайта можете да гледате Отзиви за хранителните добавки на АкваСорс от лекари, журналисти, майки, отгледали „водораслови бебета”, и други здравни репортажи, които разкриват важни истини за здравето и как да го подобрим и запазим.

Научете повече ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар