сряда, 4 септември 2013 г.

Коластра при спорт ... и повече

http://livelong.eu/actual.php?aid=39

Чудодейна храна за спортисти - Коластра


Коластра КолАктив и Коластра КолАктив3 на АкваСорс  
Чудодейна суперхрана, добита от краве мляко за по-добро представяне
Коластрата се смята за хранителна добавка и не е забранена от Световната АнтиДопинг Агенция (WADA). Тъй като стимулира цялостния растеж и укрепва имунната система, много спортисти се надяват, че тя ще може да помогне и на тях да подобрят представянето си. Основен аргумент в тази посока е наличието на толкова много енергийно повишаващи компоненти, които би трябвало да помагат за възстановяване след тежки тренировки и състезания.

Множество изследвания, проведени от независими лаборатории, дават системно позитивни резултати, като демонстрират подобрение на представянето, увеличение на мускулната телесна маса и на нивата на важното анаболно съединение IGF-1 (инсулиноподобен фактор на растежа), което показва, че коластрата си струва да се опита.

Всеки може да има полза от Коластра КолАктив на АкваСорс
Ако си търсите вдъхновение, Том Меноу е идеалният пример. Вече над 40 годишен, не взима допинг, а в състезанията по вдигане на тежести от лег (Бенч Прес) има впечатляващите 57 световни и 87 американски рекорда. Той е непобеден в 72 последователни състезания и държи рекорда по на Световната Организация по Бенч Прес - 307,5 кг.



За да поддържа високото си ниво на физическа активност, Том Меноу е развил собствена линия от натурални продукти, които да му осигурят възможността да получава необходимите хранителни вещества. Тази линия включва витамини и минерали, ензими, естествени противовъзпалителни агенти, суроватъчен протеин. Той е прибавил към тях и коластра, според самия него "защото тя перфектно се вписва в моите три принципа: оводняване, противопоставяне на възпаленията и възстановяване". Той взима по 20 -30 грама коластра на прах всеки ден и е много обнадежден от резултатите.

Коластра КолАктив и КолАктив-3
"В момента съм изпреварил тренировъчния си график, което приписвам най-вече на подобреното възстановяване след тренировка. Точно в бързината на възстановяването
 усещам най-добре резултатите от коластрата. Това го свързвам с IGF (инсулиноподобен фактор на растежа), който се съдържа в коластрата. Мисля, че всеки може да извлече полза от употребата й, независимо дали е атлет от световна класа, спортуващ само през уикенда или дори лентяй. Нали всички искаме да имаме повече мускулна маса и по-малко тлъстини, да не говорим за забавянето на процеса на стареене, благодарение на който можем да изглеждаме и да се чувстваме млади и енергични."

Научи повече ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар