четвъртък, 28 март 2013 г.

Соладей-еко идва от Япония!

Как действа революционната четка за зъби Соладей-еко?


Тайната на тази четка е в полупроводниците на титаниев диоксид в стъблото, които имат мощни антибактериални свойства. Когато миете зъбите под светлината на даден източник, сплавта титан освобождава отрицателни йони и смесвайки се със слюнката по зъбите, киселина по зъбите е съборена от положителните водородни йони. Не се изисква сила на действие - светлината върши цялата работа. Генерирането на отрицателни йони, смесени с вашата слюнка помага за неутрализиране на лошия дъх, причинен от бактериите в плаката.

Когато мием зъбите си вечер, е важно да се стои близо до добър източник на светлина и да четкаме зъбите си с отворена уста - това позволява на светлината да влиза свободно, дори и в най-дълбоката част на устата като увеличава ползата от четката. Не е необходимо да се използва паста за зъби (дори е по-добре, ако не използвате; ще обясня в друга статия). Вода също не е необходима, и така четката става използваема навсякъде.

Четката може да ни служи неограничено време, може да се използва и цял живот. На всеки 3-4 месеца просто е добре да се сменя главата, на която е поставена четката. Изваждаме я и поставеме нова. Soladey главите са практични и екологични. Който уважава външния си вид и здравето на устната кухина и зъбите, е добре да притежава тази четка за зъби.

Забележете, че дори и след използване на четка Soladey и тя не се намира вече в устната кухина, отрицателни йони продължават да действат в устата си. Това, всъщност е една чудотворна четка за зъби!

                                                                     Как се използва?

След намокряне на стъблото и полупроводниците на четката с вода (ако няма възможност от течаща вода и слюнката е достатъчна, за да намокри титаниевата сплав) започнете да четкате първо езика, за да се навлажни четчицата и течността да достигне до проводниците. Не е необходимо да използвате паста за зъби (използвайте единствено, ако държите, но тайната на тази четка е в почистване без препарати)! Това е особено важно да се направи в сутрин, за да се премахне стомашната киселина, генерираниа по време на сън. Виждате как цветът на пяната се променя от премахването на насъбралите се по езика бактерии. Ако имате възможност да изплакнете устата след четкането на езика – направете го. Ако ли не – не е фатално да преминете към зъбите, за да изчистите и насъбралата се по тях плака.


Продължете да си миете зъбите леко и внимателно по същия начин, както с обикновена четка за зъби. Концентрирайте се върху четката и контакта ѝ със зъбите без да използвате сила. При тази четка единственото, което е важно е светлината и влагата от слюнката или водата, за да се извърши отстраняването на плаката, а с нея микробите, петната и лошия дъх. Препоръчва се използването на по-мека четина, за да не се нараняват венците. Нежното триене на венците помага за борба с гингивит, пародонтит, отдръпването на венците и други заболявания в устната кухина.

Подсигурете достатъчно светлина (от естествен или изкуствен източник), за да се активира полупроводника. Ако затворите уста, докато миете зъбите си, закривате стъблото на четката и липсата на светлина ще попречи на отделянето на йони. Имайте предвид, че когато мием задните зъби, трябва да отворим устата си възможно най-широко, така че наличната светлина да достига четката. Най-добрият вариант е да мием зъбите си близо до директен източник на светлина. Колкото по-ярка е светлината, толкова по-добър е резултата.

Ако използваме паста за зъби трябва да е много малко, понеже е вероятно да блокира достъпа на светлина до титаниевия ствол.

Важно е стъблото да се почиства след всяка употреба.

За да освежите дъха си не е нужно да използвате паста за зъби, ментова вода е достатъчна, за да осигури много влажност, свеж дъх и самочувствие.

Не оставяйте четката за зъби дръжката или стъблото титан в близост до малки деца или бебета!
  
След 3-4 месеца употреба е добре главата с четчицата да бъде сменена, което става доста лесно. Просто издърпайте старата четчица, докато се отдели от титаниевата дръжка и на нейно място поставете новата четчица като натиснете леко, докато чуете леко изщракване.

Важно е да изплакнете добре четчицата и титаниевото стебло след използване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар